Mijn naam is Marin te Hoven dus zeg maar gewoon Marin. Sinds 7 november 2012 presenteer en verzorg ik mijn programma's bij Puur Nationaal. Op 28 mei 2015 werd ik de nieuwe eigenaar van dit mooie radiostation. Ik ben vereerd met het team dat dit radiostation Nationaal toonaangevend maakt.
 
Ik woon in het westfriese Hoorn en daar staan ook mijn studio's en het radiostation, van waaruit ik de uitzendingen verzorg. Ik maak er geen geheim van dat ik de Senior ben bij deze groep enthousiaste medewerkers. Maar ben jong van hart. Ben vanaf begin jaren zestig, nationaal en internationaal zeer actief geweest in de muziek, dans en Carnaval. Binnen het decorum en vervolgens de organisatie en presentatie van plaatselijke en grootschalige evenementen. Hierdoor heel nauw met vele bekende artiesten mogen samenwerken.
 
Vanaf 2005 ben me specifiek met radio bezig gaan houden. Eerst regionaal en vervolgens volledig toegelegd op het Nederlandse product.Ik ben blij dat ik bij Puur Nationaal mijn bijdrage mag leveren. Ik maak in ieder geval deel uit van een fantastisch team. Als het aan mij ligt gaan we voor jaren Nederlandstalig muziekgenot. 
 
Elke woensdag te beluisteren met de nieuwste hits en de gezelligste muziek. De Sterrentopper van de Week, Sterrentoppers-Agenda met aankondigingen van komende evenementen. Elke maand een Sterrentopper van de Maand, een artiest die een stimulans verdiend om zich te vestigen als opkomend talent.
 
Elke zaterdag opnieuw te beluisteren van 14.00-17.00 uur.
 
Laten we elkaar horen bij Puur Nationaal want die zender zet je nóóit meer uit.

Sterrentoppers is er elke woensdag  om 19:00 uur