De HHF-TOP40 is de enige in zijn soort! De lijst is al sinds 2007 actief en wordt in het wereldje regelmatig genoemd als een toonaangevende en volledig onafhankelijk hitlijst waar alleen de populariteit van de plaat bepalend is.

Elke donderdagmiddag vanaf 14:00 uur is de HHF-TOP40 te beluisteren via PuurNationaal.nl . Nick Holland, initiator van de populaire website HollandseHitsForum.nl, presenteert dan LIVE de nieuwste single- en albumreleases met daarnaast volop nieuwtjes en regelmatig zijn er ook interviews.

Vanaf 14:00 uur worden vervolgens de verschuivingen en de nieuwe binnenkomers als eerste gedraaid op Puur Nationaal. Elke vrijdagmorgen volgt publicatie op HollandseHitsForum.nl en op Spotify.

De herhaling van de HHF-TOP40 SHOW is elke dinsdag tussen 19:00 en 22:00 te beluisteren en daarnaast kan tevens via PuurNationaal.nl/gemist gedurende een week worden geluisterd naar dit programma. U hoeft het dus niet te missen!

Tijdens de live-uitzending op donderdag is de HHF-TOP40 te volgen én is de studio  bereikbaar via: http://twitter.com/HHF_TOP40 

HollandseHitsForum.nl & PuurNationaal.nl … al jaren een goed stel !

Elke donderdag LIVE vanaf 14:00 uur op Puur Nationaal