Word jij de Presentator van HHF-Album TOP20? 
Puur Nationaal is een internet radio station dat zich volledig richt op het nationaal product. Grote en kleine sterren zijn bij Puur Nationaal allemaal te horen en besteden wij ruime aandacht aan de artiesten door de nieuwe singles te promoten en is er regelmatig een interviews met artiesten. Door dat wij steeds verder gaan en willen groeien zijn wij op zoek naar ervaren presentators M/V. Wij werken met een geautomatiseerd systeem en met een vaste programmering. Wij zijn niet commercieel.
 
Wat zoeken wij:
 
- Je maakt je uitzending vanaf je eigen lokatie.
- Je bent een presentator met ruime ervaring!
- Je hebt je eigen DJ materiaal.
- Je bent zelfstandig en serieus.
- Je weet wat wel en niet kan op de radio / stream.
- Je kan op een vaste dag(en) een uitzending presenteren.

Je krijgt van ons:

- Jingles van Puur Nationaal.
- Wekelijks de nieuwste mp3's. 
- Alle benodigde items en materiaal
- Een promotie pagina op onze website.
- Uitzend tijd op een vaste dag(en). 

Mocht je, nadat je een tijdje bij Puur Nationaal draait, meer willen doen dan is dat zeker bespreekbaar. Bijvoorbeeld het mede beheren van de website en toegang tot ons Twitter en Facebook account voor de dagelijkse updates en voor promotie van je eigen programma.
 
‚ÄčInteresse om presentator te worden? Dan kan je het aanmeld formulier invullen. Binnen een niet al te lange tijd zullen wij contact met je opnemen voor een eerste kennismaking.‚Äč
 
Overige Vacatures.
 
Webdesigner.
Heb je ervaring met het bouwen en bijhouden van websites? Lijkt het je leuk om dit te doen bij Puur Nationaal? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.
 
ICT-er.
Heb je ruime ervaring op ICT gebied en zou je dat willen gebruiken om van Puur Nationaal een nog aantrekkelijker station te maken?
Zijn scripts en shoutcast gesneden koek voor je en wil je deel uitmaken van een geweldig team?
Graag even een bericht via onderstaand formulier.
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

Winamp WMP Real VLC

Jplayer

Flash player