LANA

Wo.04.09.2017 – 19.30 uur Sterrentoppers.nl

De zangeres Lana (Drogt) uit Zwolle wil haar vleugels in een nieuw leven verder spreiden en voet aan vaste wal zetten in Nederland muziekland en betreedt de ladder van de Nederlandse Muziek.

De Comeback van Lana is heel sterk en samen met Producer Frank van Etten heeft ze een pracht van een single gemaakt, Lana en Frank hebben met bloed, zweet en tranen gewerkt aan haar singel “Ik leef mijn droom”, die de zangeres vol overgaaf lanceert, de zangeres is terug van weggeweest, en sterker dan ooit. Lana is op eigen kracht verder gegaan, want door liegen en bedriegen zou het zonde zijn voor een talentvolle zangeres om de microfoon aan de wilgen te hangen. De voorganger van Lana alweer uit 2013 met de titel “Want je loog en bedroog” is goed door de media ontvangen in Nederland Muziekland, een waardig vervolg kon dan ook niet uitblijven dus komt ze nu met “Ik leef mijn eigen droom”.
De singel ik leef mijn droom is een zwoel, hartverwarmend, levenslied met het zuivere, warme, liefdevolle stemgeluid van Lana, met een poppy sound en een vrolijke, gezellige beat, die lekker in het gehoor ligt en vele harten zal gaan veroveren.
 

Winamp WMP Real VLC

Jplayer

Flash player